Bruce Rabattkod

You, health
Back

Rabattkod: magnusf5

Spara 360 kr per år

bruce.app

Hej där! Jag ville dela med mig av en app som jag har använt och älskat de senaste månaderna - Bruce. För er som letar efter ett prisvärt sätt att träna på flera olika ställen runt om i Sverige, är Bruce definitivt något ni borde kolla in.

För mig handlar träning om att hitta något som passar min livsstil och schema. Jag gillar att byta upp mig mellan gymträning, yoga och simning, men det kan bli ganska dyrt att betala för flera olika medlemskap. Därför är Bruce perfekt för mig - appen ger mig tillgång till hundratals träningsanläggningar runt om i landet, och jag kan boka klasser med bara några klick.

En av de bästa sakerna med Bruce är hur enkelt det är att använda. Appen är otroligt användarvänlig, och jag kan hitta och boka träningspass på bara några sekunder.

Jag har också uppskattat den stora variationen av träningsanläggningar och aktiviteter som Bruce erbjuder. Det finns verkligen något för alla här, oavsett om du vill styrketräna, yoga, simma eller spela tennis. Det ger mig möjlighet att byta upp min träning och prova nya saker utan att behöva betala extra för det.

Så om ni letar efter en prisvärd och flexibel träningslösning, rekommenderar jag verkligen att ni testar Bruce.

Glöm inte att ange rabattkoden ovan för att spara 360 kr per år!

© Magnus Friberg.RSS